Edegem Klimt

Naar goede traditie - en dit voor de 10de keer - beklimmen we met een team Edegemnaars én vele enthousiastelingen op 22 juni 2019 de Mont Ventoux tijdens de fietshappening van Sporta.  Je kiest zelf langs welke weg je de top van de Mont Ventoux aanvalt en hoeveel keer. Maak de benen los voor een beklimming van 21, 22 of 26 klimkilometers vanuit één van de toegangspoorten aan de voet van de 'Kale Berg': Bédoin, Malaucène of Sault.

Mon Ventoux 2019 beleef je met het ganse Edegem Klimt-team vooral samen: van voorbereidende trainingsritten, hulp met je zoektocht naar logies, persoonlijke afgifte van het deelnamepakket, bewegwijzerde opwarmingsritten, tot de uitdaging zelf en de onvermijdelijke afterparty! Opdat iedereen elkaar ook onderweg goed zou herkennen, zorgen we voor een eigen fietstenue!

Is dit wel iets voor mij?

Hou je van fietsen? Van beginner, of wielertoerist tot cyclosportieve, elk type fietser komt aan zijn trekken, zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het evenement.

Waar kan ik me inschrijven?

Inschrijven doe je hier. Bij inschrijving ga je akkoord met de Sporta algemene voorwaarden, privacy verklaring en gedragscode. Ook een medisch attest – getekend door een arts – is voor elke deelnemer verplicht. Na het inschrijven ontvangt elke deelnemer de nodige gegevens om in te loggen in zijn persoonlijk profiel op de Mon Ventoux website. Op de deelnemerslijst kan je zien welke collega, buur of kennis mee klimt.